DİYET İÇİN SADECE ÜÇ ÖĞÜN YE

DİYET İÇİN SADECE ÜÇ ÖĞÜN YE

Selam. Kadar aldım ve yarın itibariyle ile gün içinde üç öğün olacak şekilde yemek yiyeceğim. Bunun sebebi öğün aralarında ne kadar uzun olursa yağ yakımı oranı o derece artmaktadır. Bu değil ki aç kalacağız. Hayır tabi ki asla. Aç kalmamak için bol su ve sıvı tüketimi yapacağım. Sabah erken saatlerde kalkarak yemeği ve akşam beş olduğunda ise son o öğünümü tüketeceğim.

Diyet için sadece üç öğün ye için genel olarak 3 öğün deki kalori miktarını 500 olarak belirleyeceğim. Sabah uyanır uyanmaz su içilecek. Bu suyun içeriğini biz belirleyeceğiz. Örneğin; damak zevkinize göre sirkeli su, limonlu su ya da cevizli su olabilir. Bu tamamı ile sizin zevkinize kalmış bir durumdur.

Sabah uyandık ve suyumuzu içtik. Aradan yarım saat geçmeli ki kahvaltı faslı başlasın. Bu yarım saat süren içinde siz de kahvaltınızı eğer benim gibi bir gün öncesinden hazırladıysanız, biraz esneme hareketleri yapabilirsiniz. Böylece güne daha enerjik başlamış olursunuz.

Diyet için sadece üç öğün ye dedik ve kahvaltıdan sonraki öğle yemeğine geldik. Eğer kilo vermek istiyorsanız öğle yemeğinde ya meyve ya da salata tercih edin. Meyveleri de salata haline getirebilirsiniz. Böylece daha lezzetli ve pratik olur. Ama kilo korumak için çalışıyor iseniz normal öğün yemek yiyebilirsiniz. Yada çerez yiyebilirsiniz.

Diyet için sadece üç öğün ye için son olarak öğle yemeği yendi ise akşam saat 4 gibi akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz. Burada yine kendi tercihiniz kalmış olan hafif yemekler tercih edebilirsiniz. Öğlen yemek yedi iseniz burada meyve ya da çerez yemeği tercih edebilirsiniz.  Akşam saatlerinde ne kadar hafif yer iseniz o kadar rahat uyumuş olursunuz.

Bu arada detoks suları için. Ekmek yemeğe dikkat edin. Günde iki litre su için. Süt ve süt ürünleri mutlaka tüketin. Bu sizin kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Yorumlar

  1. Uzuuuun bir aradan sonra tekrar başladım blogunu okumaya. Hala sağlıklısın ha :) İyi yazmalar ve bol bol ilhamlar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Yanı daha ölmedik şükür. Ama diyete Suan çok devam edemıyorum malesef oy oy

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder