Uzak Doğu Diyeti Ve Türk Usulü Diyet 26. Gun

Kocaman selam olsun herkese. Bugün benim için önemli bir gündü. Bugün tartı günüm gibi bir gün ilan ettim ve bu yüzden çok önemli idi. İlk olarak bu yola ben nerde ise 74 ile başladım. İlk olarak bir iki hafta içinde 70 kilo oldum. Sonrasında 69 kiloyu gördüm. Bu yüzden bir ay olacak benim hedef şuan için 68 olmak idi ve ben bunu başarmışım.  Uzun uğraşlarım sonucunda 68 kiloyu nihayet gördüm. O sevinç ile resim çekmemişim ama yarın inşallah çeker yollarım. 
Sabah 9 gibi kaktım.  Her zaman ki gibi yine ballı ve limonlu suyumu içtim ve tabi ki aynısı gibi 700 ml kadar saf su içtim. Bugün yine bir haftadır devam etmiş olduğum elma yeme alışkanlığına devam ediyorum. Bugün de aynı şekilde yemeği ihmal etmedim. Ama elma bitti yarın nasıl olacak bilemiyorum. Kahvaltı için lor peyniri ile iki yumurtalı omlet yaptım. Yanında peynir, zeytin ve domates yedim. Tabi ki portakal suyu içtim. Bugün neden ise peyniri bol tuttum. Peynir yemeği gerçekten çok seviyorum. Belki de o yüzden.  Sabah kahvaltısından sonra kaynanama bayağı bir temizlik konusunda yardım ettim. Camları filan sildik. Hatta yarında devam edeceğim nasip olursa tabi ki. Bu arada başlamış olduğum vitamin tarzında olan ilaçlarımı da içmeyi ihmal etmedim. 
Öğlen yemeği için biraz içinde patates ve et olacak şekilde bir kase çorba içtim. Yanında dün mercimek haşlamıştım. Ve o mercimek ile bir salata hazırladım. Mercimek ve iki havuç ayrıca domates ile bir salata yaptım. Salata bol limon sıktım. Öğle yemeği ile beraber iki litre kadar su içmiş oldum. 
Akşam yemeği yerine aynı şekilde kuru yemişleri koydum. Kahve ile beraber bir sürü şeyleri yemiş oldum.  Saat şuan dokuz oldu. Henüz üç litre su içemedim ama yatana kadar içmiş olacağım. Akşam için uyumadan önce yoğurt kürü yapacağım. Onunla beraber dün bir video da izlemiş olduğum yeni bir yöntemi deneyeceğim.  Bir bardak kadar suya dört çorba kaşığı elma sirkesi içerek gece uyurken zayıflama yöntemi zardı onu da denemek istiyorum.






Yorumlar

  1. Yazmış olduğun yorum için teşekkür ederim @yazdım gitti.:)
    Diyet konusunda da çok hoş özetlemişsin durumu,çok faydalı bulduğum bir yazı kesinlikle. Diğer parçaları da vakit buldukça okumayı planlıyorum.
    Başarılarının devam etmesi, istediğin neticeye varabilmen dileklerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sağolasın. Sende daha daha iyi olasın inşallah

    YanıtlaSil

Yorum Gönder